dimarts, 26 d’abril del 2011

La tornada a la FTI

Espero que hagueu passat unes bones vacances. =)

Ara que tornem a ser a la facultat, aquí teniu les últimes notícies i anuncis.

El proper 28 d'abril de 10h a 12h hi haurà una assemblea d'estudiants a l'Aula 2 de la FTI per tractar diversos temes d'actualitat de la facultat i del món estudiantil.

Per si no ho heu vist a la web de la facultat, tenim nova degana: la Laura Santamaria Guinot.

I per últim, demà 27 d'abril a les 12h30 a l'Aula 4 de la FTI hi haurà la projecció del documental Sombras (www.sombras.eu per a més informació).

Fins aviat!

dimecres, 13 d’abril del 2011

Jornada de Traducció i d'Interpretació


Des del Grup de recerca MIRAS s'ha organitzat la II Jornada de Traducció i d'Interpretació als Serveis Públics de Catalunya. Aquest any estarà centrada en Formació, anàlisi i reflexió.

Tindrà lloc el 20 de maig a la FTI.

Per a més informació, consulteu el link http://grupsderecerca.uab.cat/miras/

dijous, 7 d’abril del 2011

Premis a l'esperit emprenedor dels estudiants

La UAB, en col·laboració amb el Ministeri d'Educació, convoca els Premis per a la promoció de l'esperit emprenedor entre l'estudiantat de la UAB.

Es tracta d'un concurs que guardonarà els millors projectes d'esperit emprenedor elaborats pels estudiants de primer o segon cicle o de grau.

Poden ser projectes indivuduals o en grups d'un màxim de quatre persones, i han de ser originals. El coordinador del projecte ha de ser un estudiant de la UAB.

Totes les branques del coneixement són vàlides per als projectes: arts i humanitats, ciències, ciències de la salut, ciències socials i jurídiques, enginyeria i arquitectura. La viabilitat, la capacitat de crear ocupació, la possibilitat de ser internacionalitzat, la sostenibilitat o la responsabilitat social seran alguns dels criteris que tindrà en compte el jurat.

Els tres premis que es concediran seran de 2.500 € cadascun i es lliuraran el proper mes de juny.

Si voleu participar-hi, heu de presentar els projectes al Registre General de la UAB (al Rectorat) o bé als registres dels vostres centres. Teniu de temps fins al 15 de maig!

Si voleu consultar les bases del concurs, podeu venir a preguntar al Consell d'Estudiants o bé rebuscar per la web de la UAB (www.uab.cat).

Representant de la UAB al CdE de la Universitats Catalanes

Us fem arribar el següent correu enviat per la Secretaria General de la UAB per si algun estudiant de la FTI, del Claustre de la UAB, del Consell de Govern, etc, hi està interessat.
______________________

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

Secretaria General


Per al vostre coneixement, us comuniquem que s’ha obert un termini de presentació de candidatures per a escollir l’estudiant representat de la UAB al Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes, que haurà de ser escollit en la propera sessió del Consell de Govern del dia 12 d’abril.

El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes ha estat creat per la Comissió d’Accés i Afers Estudiantils del Consell Interuniversitari de Catalunya, i tindrà com a competències fonamentals el debat de temes d’interès interuniversitari, coordinar als consells de l’estudiantat/de l’alumnat de les universitats catalanes en temes interuniversitaris, i representar la veu dels estudiants de les universitats catalanes.

Aquest Consell estarà format per un membre de cada universitat que forma part del Consell Interuniversitari de Catalunya i, atès que a la UAB no està constituït encara el Consell de l’Estudiantat/de l’Alumnat, ha de ser el Consell de Govern qui el nomeni entre els candidats que comptin amb el suport d’algun dels estudiants membres del Consell de Govern.

Us animem, doncs, a que us presenteu o que feu difusió d’aquesta sol·licitud per tal que els estudiants interessats puguin presentar les seves candidatures.

Les candidatures s’hauran de presentar a l’Oficina de Coordinació Institucional (o.coordinacio.institucional@uab.cat) fins el dia 11 d’abril de 2011 (inclòs). Les dades necessàries per a formalitzar les candidatures són les següents:

- Nom i cognoms del candidat

- Estament al que pertany, o suport amb el que compta

- Suport d’estudiants del Consell de Govern

Amb posterioritat a la sessió del Consell de Govern es comunicarà als candidats el resultat de la votació.

Per a rebre informació complementària us podeu adreçar a l’Oficina de Coordinació Institucional (o.coordinacio.institucional@uab.cat, tel. 4345).

Rebeu una salutació ben cordial.

Secretària general


dimecres, 6 d’abril del 2011

Conferència sobre la traducció de la Bíblia

Una nova traducció de l'obra de Lluc: una nova interpretació de la Bíblia?

Conferència a càrrec del traductor i biblista Josep Rius-Camps a l'Aula 4 de la FTI a les 9h de dimarts 13 d'abril.

dimarts, 5 d’abril del 2011

Assemblea d'Estudiants

Demà, 6 d'abril a les 12h30 a l'Aula 4 de la FTI tindrà lloc una assemblea per tractar els següents punts de l'ordre del dia, a no ser que se n'hi incloguin més demà.

- Canvi de Deganat
- Servei de reprografia
- Jornades de formació en participació estudiantil
- Cicle de xerrades

Esperem que hi vingueu!