dijous, 26 de febrer del 2009

ASSEMBLEA D'ESTUDIANTS

El proper 3 de març (dimarts), hi haurà assemblea d'estudiants a l'aula 2 a les 12h30.

Punts a tractar:
- ENETI (Encuentro Nacional de Estudiantes de Traducción e Interpretación). Congrés d'estudiants de traducció que té lloc els propers 26 i 27 de març a la FTI de la UAB.
- Situació actual de les mobilitzacions en contra de l'aplicació del Procés de Bolonya i posicionament de l'assemblea de la FTI al respecte.

S'aturaran classes.

Fins aviat,


Assemblea d'Estudiants

divendres, 13 de febrer del 2009

Cinefòrum

La Fundació Autònoma Solidària us vol convidar al cinefòrum sobre mutilació genital femenina que es farà a partir de la projecció de la pel•lícula senegalesa Moolaadé, el proper dijous 19 de febrer, dins del Cicle de la Dona 2008/09. El debat posterior estarà dinamitzat per Juana Moreno, coordinadora a l’Estat espanyol del projecte Iniciació sense mutilació”: http://mgf.uab.es/
Es durà a terme el dijous 19 de febrer, de 13.30 a 16.00 a la Sala d'Actes de l'ETC. Podeu trobar més informació aquí.

Participa-hi!

Presentació del llibre "Viajes con Ryszard Kapuściński"

El proper dimarts 17 de febrer, amb el títol "De la traducció del món al món de la traducció", la Facultat de Traducció i d'Interpretació serà l'escenari de la primera presentació de /Viajes con Ryszard Kapuściński/, l'edició castellana del llibre que tretze dels traductors del reporter i escriptor van publicar en polonès fa un parell d'anys, poc abans de la seva mort.
En l'acte, que tindrà lloc a les 12.30h a l'aula 4, hi intervindran Francesc Parcerisas, degà de la Facultat de Traducció i d'Interpretació; Joan Carles Marset, editor (Servei de Publicacions de la UAB); Anne-Hélène Suárez Girard, traductora; Joan Fontcuberta, traductor; Agata Orzeszek, traductora i coordinadora de l’edició del llibre, i… el mateix Ryszard Kapuściński (1932-2007), que ho farà des de la pantalla en la qual es projectarà una breu pel·lícula que recull fragments de les seves intervencions a Barcelona entre els anys 2002 i 2005.

Trobareu més informació aquí.

Seminari de Traducció a Catalunya

El proper dissabte 7 de març de 2009 tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú el XVII Seminari sobre la Traducció a Catalunya, en l'organització del qual col·labora com cada any la FTI i que està especialment destinat als estudiants de traducció i d'interpretació. aquesta edició està dedicada a la traducció de la publicitat. Tots els alumnes reben un certificat d'assistència que poden recollir després a la FTI.
Trobareu el programa del seminari al document adjunt i el formulari d'inscripció aquí.

Lliga de debat universitària 2009

L'Edifici d'Estudiants organitza la Lliga de debat Universitària 2009.

Aquesta activitat es farà del 24 al 26 de febrer a la sala d'actes de l'ETC, per això cal que us apunteu abans del dia 20 de febrer. La intenció és que els finalistes de l'edició participin en representació de la UAB a la Lliga de debat que organitza la Xarxa Lluis Vives, que es desenvoluparà a la Universitat d'Alacant al març de 2009. Si necessiteu més informació consulteu les bases de participació aquí.

Congrés: Traducció: Ciències de la Salut i Medi Ambient

Els dies 6 i 7 de maig, es celebrarà a la Universitat de Vic un congrés de traducció que porta com a títol Ciències de la Salut i Medi Ambient.

Podeu informar-vos més detalladament clickant aquí.

La data límit d'inscripció és el 21 de febrer.

Participa-hi!

Jornades de Benvinguda de febrer 2009

Aquest semestre, l'Assemblea de Traducció i Interpretació col·labora amb l'ETC en les Jornades de Benvinguda dels estudiants internacionals.

Farem un karaoke el dimecres 18 de febrer, a les 11h a la sala Polivalent.

Vine i participa-hi!!


(trobaràs el programa sencer aquí)