divendres, 31 d’octubre del 2008

FESTA MAJOR UAB!

L'Assemblea de Traducció i Interpretació tindrà paradeta a la FM UAB'08! També els estudiants de 4t curs en tindran!
Serem a la Solana, prop de l'escenari de música electrònica.


Esperem veure-us-hi!!

ELECCIONS A JUNTA DE FACULTAT

Us informem que el pròxim 18 de novembre es celebraran les eleccions a la Junta de Facultat per cobrir vacants. Podeu veure la llista de candidats de tots els sectors aquí (el sector d'estudiants és el C).
Durant la setmana pròxima o la següent, els candidats es presentaran als estudiants per les classes. Us preguem que participeu a les eleccions, perquè és una de les maneres de fer-vos sentir.
En cas que no pugueu ser a la facultat el dia 18 i vulgueu votar, podeu fer-ho mitjançant el vot anticipat. Trobareu la informació al Deganat de la Facultat.
Si hi ha estudiants que volen estar a la mesa electoral el dia de les eleccions (dimarts) durant un torn (encara no estan fixats, però seran d'entre 2 a 3 hores) si us plau, contesteu l'email o envieu-nos un altre.

conselldestudiantsfti@gmail.com

dilluns, 20 d’octubre del 2008

22 D'OCTUBRE

ATENCIÓ! El 22 d'octubre no hi ha vaga!

Aquest matí hem rebut informació sobre una possible vaga per al pròxim dimecres 22 d'octubre. En efecte, hi ha una vaga convocada però no és d'estudiants d'universitat, si no de batxillerat.
Tot i que potser s'hi protestarà també pel Pla de Bolonya, les mobilitzacions contra l'EEES es planifiquen per mitjans de novembre.
Podeu veure la convocatòria de la vaga de dimecres aquí. Us mantindrem informats.

Consell d'Estudiants

conselldestudiantsfti@gmail.com

divendres, 17 d’octubre del 2008

Acta de l'Assemblea i altres

Hola a tots!

Us adjuntem en aquest post l'acta de la primera Assemblea d'Estudiants del curs. (Clicka aquí per baixar-te'l)
Aprofitem, també, per recordar-vos que el termini d'inscripció per al programa de tàndems encara és obert. Trobareu el formulari en aquest link.

http://etc.uab.cat/serveis-interior.php?cat=1&servei=106&subapartat=269

El pròxim 18 de novembre es celebraran a la Facultat les eleccions d'estudiants a la Junta de Facultat. Comproveu als censos de l'entrada de la Facultat si hi apareixeu, si no, no podreu votar.

Fins aviat,

Consell d'Estudiants

dimecres, 1 d’octubre del 2008

1A ASSEMBLEA D'ESTUDIANTS DEL CURS

Hola a tots!

Us informem que el pròxim 15 d'octubre de 11:30 a 13:30 es celebrarà a l'aula 2 la primera Assemblea d'Estudiants del curs. Es pararan les classes per a l'event, per tant, i com que tractarem temes molt importants per al seguiment del nou Pla d'Estudis, us preguem que hi assistiu.
Gràcies en avançat i...

Us hi esperem!